Aankondiging nieuwe RCT3 objecten

29-12-2010 in Archief

Wonderplein heeft de laatste tijd veel tijd besteed aan het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden in de custom objecten wereld voor Roller Coaster Tycoon 3. Aan de hand van dit onderzoek kan Wonderplein vandaag 2 nieuwe objecten aankondigen.

Efteling tassen

Als eerste nieuwe object kondigt Wonderplein de Efteling tassen aan. Binnenkort zal het mogelijk worden om mensen met Efteling tassen door je park te laten lopen! Deze tassen kunnen worden verkocht in het park, om je Efteling remake er realistischer te laten uitzien.
[imgc1 t=”Efteling tassen voor RCT3″ u=”http://lh6.ggpht.com/_joACfyicmRg/TRsq76TXmnI/AAAAAAAAAuA/EjZKRbKLLig/s1024/tas1.jpg”]
Mensen lopen met Efteling tassen door het park

Gondoletta Custom Track

Als tweede object kondigt Wonderplein de Gondoletta Custom Track aan. Dit object is nog in een vroeg stadium van ontwikkeling, en er zal nog veel werk aan moeten worden verricht. De track zal elementen bevatten om de Gondoletta zo precies mogelijk te kunnen nabouwen. Verder bevat de track ook een nog nooit eerder vertoond rond station. Met deze track zal het ook makkelijker worden de Gondoletta te installeren en gebruiken, zo hoef je geen aanpassingen meer te maken in de opties. Om beter bij de nieuwe track aan te sluiten, zal ook de al bestaande Gondoletta draaischijf die te downloaden is op onze website worden aangepast. Hieronder is alvast een kleine preview van de track te zien.

[imgc1 t=”Gondoletta track 1″ u=”http://lh4.ggpht.com/_joACfyicmRg/TRsq74fZ7tI/AAAAAAAAAuE/Qu90zuKKz6s/s800/gondo2.jpg”]
De Gondoletta track bij de al gedeeltelijk aangepast Gondoletta draaischijf

[imgc1 t=”Gondoletta track 2″ u=”http://lh3.ggpht.com/_joACfyicmRg/TRsq8JH_NFI/AAAAAAAAAuI/KwG7YY2T4q8/gondo1.jpg”]
Het bouwen van de Gondoletta track