Persbericht Efteling: Efteling Golfpark genomineerd voor ‘Golfbaan van het Jaar’

06-06-2011 in Archief

Het Efteling Golfpark is genomineerd voor De Golfbaan van het Jaar Verkiezing. Om deze verkiezing te kunnen winnen, dient het golfpark zoveel mogelijk stemmen te verzamelen via www.golfbaanvanhetjaar.nl. Bij veel stemmen valt niet alleen het Efteling Golfpark in de prijzen, alle stemmers maken kans op mooie prijzen als een golfvakantie en wellness arrangementen.

De verkiezing gaat om de waardering van de bezoekers van de golfbaan. Bij het uitbrengen van een stem wordt een waarderingscijfer gevraagd voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid, de speelmogelijkheden en het clubhuis. Per provincie dingt vervolgens de golfbaan met de hoogste gemiddelde score mee naar de Gouden Golfbaan Award.

Er kan tot en met 30 juni op het Efteling Golfpark worden gestemd via www.golfbaanvanhetjaar.nl. In de eerste week van juli worden de winnende golfbanen en de winnaars onder de stemmers bekend gemaakt.

Algemene informatie Efteling Golfpark
Het Efteling Golfpark staat bekend om zijn unieke ligging; de golfbaan is gelegen tussen de natuurgebieden de Loonse en Drunense Duinen en het landgoed Huis ter Heide. De 18-holes golfbaan beslaat 95 hectare en golfers vinden er daarom, naast een sportieve uitdaging, veel ruimte en natuur. Naast de sportieve ontspanning biedt het Efteling Golfpark een drietal zalen met schitterend uitzicht over de golfbaan en de omliggende natuurgebieden. De (vergader)zalen zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals cursussen, productpresentaties, vergaderingen, feesten en diners.