Persbericht Efteling: Nieuwe musical Droomvlucht kent zakelijke mogelijkheden

24-05-2011 in Archief

Vandaag werd in de Efteling de cast van de musical Droomvlucht bekend gemaakt in het vernieuwde ‘Droomvlucht Paleis’. Deze bijpassende evenementenlocatie naast de attractie Droomvlucht kreeg begin dit jaar een totale make-over. Vanaf 1 oktober is de nieuwe musical te zien in Theater de Efteling. Het is de eerste co-productie van Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties én de eerste musical gebaseerd op een attractie uit de Efteling. Voor evenementen op maat is een gedeelte van de voorstelling of een gehele voorstelling exclusief in te zetten. Vandaag werden de hoofdrolspelers: Doris Baaten, Hugo Haenen, Rosalie de Jong, Jorge Verkroost en Steve Beirnaert gepresenteerd in de attractie Droomvlucht. Na afloop werden zij geïnterviewd en zongen zij een liedje uit de musical in de vernieuwde evenementenlocatie het ‘Droomvlucht Paleis’. Deze locatie is exclusief voor zakelijke bijeenkomsten als  (product)presentaties, trainingen, vergaderingen of feesten. Ook voor een lunch, diner of borrel voorafgaand of na afloop van de musical Droomvlucht is deze locatie uitstekend geschikt. Denk hierbij aan een relatie- of personeelsevenement met partners en kinderen.

Verhaal
De musical Droomvlucht vertelt het verhaal van Lila, een meisje dat zich vergeten voelt in het drukke bestaan van haar ouders. Terwijl ze weer eens logeert bij oma verschijnt er een vuurvliegje dat Lila meeneemt naar de elfen- en trollenwereld. Hier wacht haar een betoverende reis vol spannende avonturen…

Samenwerking en sponsoring
Als partner is het mogelijk om op diverse manieren samen te werken met Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties rondom de musical Droomvlucht. Meer informatie over tickets, zakelijke mogelijkheden, sponsoring en partnerships is te vinden op theaterarrangementen.nl of efteling.com.