Uitnodiging try-outvoorstellingen Raveleijn voor Efteling abonnementhouders

23-03-2011 in Archief

Vandaag viel er bij enkele abonnementhouders een uitnodiging in de brievenbus voor de try-outvoorstellingen voor Raveleijn op 4 & 5 april 2011. Hierdoor is duidelijk geworden dat Efteling abonnementhouders op vier en vijf april welkom zijn om alvast te genieten van de eerste voorstellingen van Raveleijn. De post, waarop sommige abonnementhouders nog even moeten wachten, bevat de volgende tekst:

‘Beste abonnementhouder,

Zoals u ongetwijfeld al heeft opgemerkt, herrijst aan de rand van het attractiepark de Efteling een eeuwenoude stad; Raveleijn. Vanaf 8 april biedt deze magische stad, ‘Waar Raven Ruyters zullen zeyn’, het decor voor een spectaculaire parkshow waarin vijf ruiters het opnemen tegen de wrede overheerser van Raveleijn. Speciaal voor u organiseren wij op:

4 & 5 april 2011 try-outs van deze nieuwe spectaculaire parkshow!

Tijdens deze dagen kunt u om 12.30 uur, 14.00 uur of 15.30 uur de parkshow bezoeken. De show is middels een showticket toegankelijk. Op vertoon van uw abonnementpas is deze op de dag van uw bezoek verkrijgbaar bij één van de ticketautomaten nabij Raveleijn.

Tot ziens in Raveleijn!

Met wonderlijke groet,
de Efteling

Actievoorwaarden:
* De try-outs zijn enkel toegankelijk voor abonnementhouders van de Efteling op vertoon van de abonnementspas en een showticket.
* Het maken van film- en foto-opnamen is niet toegestaan
* De parkshow Raveleijn heeft per show 1.000 beschikbare zitplaatsen. Per show geldt vol=vol.
* Voor bezoekers met een handicap is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd. U kunt zich samen met maximaal 1 begeleider, die in het bezit is van een abonnement, telefonisch aanmelden via 0416-288157. Ook hier geldt vol=vol.
* De show is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.